home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Riviercontract Heulebeek: waar staan we bij de start van dit nieuwe jaar?

Afgelopen jaar reageerden de inwoners en stakeholders van het stroomgebied massaal op onze oproep om ideeën in te geven die ons moeten helpen weerbaarder te worden tegen overstromingen en oplossingen te vinden voor de problematiek van droogte en waterkwaliteit. Die ideeën werden rechtstreeks ingegeven op deze website of verzameld tijdens de (online of offline) stakeholdersfora.

We danken opnieuw iedereen voor deze waardevolle bijdrage! Zo verzamelden we 161 ideeën voor Heulebeek.

Ondanks de moeilijke coronaperiode, hebben we achter de schermen niet stilgezeten. Integendeel. De stuurgroep is actief met jullie input aan de slag gegaan. Zo werden eerst de dubbels uit het geheel gehaald en werden de acties in thema’s of clusters verwerkt. Momenteel zijn er per actiecluster of thema werkgroepjes aan de slag om de onderliggende ideeën te bespreken en in maatregelen te gieten. Die output wordt dan in het riviercontract vertaald.

Maar voor we zover zijn, komen we nog terug bij jullie met een voorstel van riviercontract. Wanneer dat precies zal plaatsvinden en onder welke vorm, hangt af van de coronamaatregelen en de voortgang van ons werk.

We houden jullie op de hoogte via onze website.

Vragen? Mail dan gerust naar heulebeek@riviercontract.be!

Deel op facebook
Deel op twitter